Troutline si Thank You Back Day

0 No tags Permalink

Troutline Thank You Back Day este un concept nou de care suntem mandrii sa il aplicam incepand din acest an!
Se stie ca TroutLine este cel mai longeviv business romanesc in domeniul pescuitului la musca. Intotdeauna ne straduim sa satisfacem cererea clientilor nostrii si sa le oferim cele mai bune produse dedicate genului – pescuitul la musca artificiala si construirea mustelor artificiale. Tot business-ul acesta este construit pe baza pasiunii noastre pentru acest minunat sport si pe dorinta de a oferi calitate in servicii si in produse. Din acest motiv am ascultat cu atentie opiniile, sfaturile dar si criticile primite de la muscarii romani si de cativa ani de la clientii nostrii straini. De-a lungul anilor ne-am implicat activ in sustinerea concursurilor locale de muscarit, am sponsorizat reprezentanti ai tarii noastre la competitiile internationale, am oferit premii si am pus umarul la igienizarea catorva rauri din zona. AM organizat tabere de pescuit unde o multime de muscari au invatat primii pasi in pescuitul cu uscata, cu nimfa si sa inteleaga o parte din secretele castingului. De asemenea am fost implicati in populari cu pastrav in zona Ardealului. Toate aceste activitati ne fac mandrii si fericiti ca putem contribui la popularizarea acestui sport!
De anul acesta am decis sa facem si mai mult decat pana acum, si anume sa donam incasarile noastre avute intr-o zi. Aceasta donatie v-a fi alocata unei populari cu pastrav sau lipan a unui rau local. Aceasta zi se cheama Troutline Thank You Back Day!
Asadar incasarile pe care le vom avea sambata 4 iunie 2016 vor merge catre inimoasa Smaranda Neagoie de la Fly Fishing Romania. Ea este foarte puternic implicata in restaurarea raului Somesul Cald prin construirea unor noi cascade, refacerea altor vechi, refacerea unei toplite pentru repopulari si repopulare cu puiet de pastrav.
Puteti citi mai mult despre acest minunat proiect pe site-ul Fly Fishing Romania : http://www.flyfishingromania.com/blog/fly-fishing-educating-children-2016/
Asadar va rog vizitati magazinul nostru www.troutline.ro si contribuiti si voi pentru un prim pas in imbunatatirea raurilor din Romania!payback
E felul nostru de a spune “Multumesc” tuturor clientilor nostrii pentru ca au fost alaturi de noi! ­čÖé
Va Multimim !!!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *